Chrome - Link Select -->

perjantai 7. lokakuuta 2016

Nuoreksi yrittäjäksi hups

Hei taas pitkästä aikaa. Aika on ollut taas vähän kortilla, ja lupailin kertoa aiemmin, mikä ollut syynä kiireeseen. Osa teistä on jo eilen kerennyt näkemään muualla sosiaalisessa mediassa, että heittäydyin näin viimeisen kouluvuoden kunniaksi, ja osallistun ystäväni kanssa NY Start UP -kurssille, ja perustettiin sitä myöten sitten tällainen Start Up- yritys. Kuten arvata saattaa, yritys on vanerisia sisustustuotteita valmistava ja myyvä yritys Puine Ny. Meillä on jo oma Instagram- ja Facebook-tili, joten tervetuloa seurailemaan. Lisäksi nyt heti alkuun päätimme aloittaa arvonnalla, joten sinne vaan osallistumaan! 

 Tässä muutamia uusia juttuja, joita on syytä odottaa kohta aukeavan verkkokaupan valikoimiin. 
Voin melkein luvata, ettei luppoaika ainakaan lisäänny tästä, joten blogin hiljaiselo saattanee jatkua, mutta yritän välillä käydä täällä moikkailemassa, tai ainakin kertomassa Puinen kuulumisia! 


3 kommenttia :

 1. Onnea uudelle yrittäjälle! Tilattiin kivoja tuotteita teiltä mm. heijastimia, mutta niissä olikin hakaneulakiinnitys toisin kuin nettikaupan kuvissa. Eli harmikseni jouduin hommaamaan niihin itse uudet kiinnityssysteemit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei, laitathan meille spostia aiheesta ihan yrityksen kautta, niin vastaamme siellä asiaan, jälkitoimituksena on tulossa klipsut kunhan saamme kyseisen viivästyneen toimituksen itsellemme.

   Poista
  2. OK, hyvä tietää, että tulossa on.

   Poista

Kirjoitahan sana tai useampi!