Chrome - Link Select -->

sunnuntai 11. syyskuuta 2016

maustepurkit

Vuoden verran oon säilyttänyt mausteita jossain hikisessä ikean laatikossa pöydällä, ja aina se maustaminen on yhtä hikistä, kun pitää nostella purkkeja ja laittaa takaisin ja kaikki on sekaisin ja puolet purkeista on rumia. Noh nyt perjantaina pistäydyin Ikealla ja nappasin muutamat maustepurkit mukaan, ja eilen sitten het sain aikaiseksi siirtää mausteet uusiin purkkeihin ja dymotella niihin tekstit. Siellä ne sitten somasti stringin alimmalla hyllyllä. Eikä ollenkaan edes haittaa, että puolet on vielä noita pilttipurkkeja. Mutta kun mukamas ei raaskinut ostaa kaikkiin kerralla noita uusia. 

Poimulehti ja nokkonen kuuluu muuten nykyisin mun smoothien vakioaineiksi pari kertaa viikossa. Eipä väsytä enää, ja clotamin on saanut jättää syömättä aina siihen aikaan kuukaudesta. Oon niin ilonen kivuttomasta kierrosta! Ja ilman omppuja ei tähän aikaan anoppilasta pois pääse, kiitos taas niistä, mehulinko on kovassa käytössä. 


10 kommenttia :

 1. Pilttipurkithan on tosi kivannäköiset!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On, käytännöllisyys niissä vaan ei ole huippuluokkaa, lähinnä siis kannen kiinni laittaminen ja sit nuo maalit kuluu melko nopsaa pois kansista, ja sitten esteettisyys kärsii :D

   Poista
 2. Ihastelinkin tätä jo instan puolella, kivan näköinen!

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva idea maalata pilttipurkkien kannet mustaksi, sopii paremmin sisustukseen noin! :) Miten hyvin nuo toimii käytössä, onko vaikea avata kun ne menee yleensä aika tiukalle?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No noihan on ollu meillä jo pari vuotta, niin alkaa jo kulua maalit :D mutta ei kovin käytännölliset ole purkin avauksen ja kiinnilaiton kannalta. Ja aina kannet vinossa, eikä näytä hyvältä.

   Poista
 4. Tiedätkö saako kuivattua poimulehtiä nokkosta mistään kaupasta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En ole törmännyt, oon itse kerännyt melkoisesti varastoon, kokeiles auttaako google ;)

   Poista
 5. tosi kivat purkit. Jotain tuollaista voisi ajatella omaankin keittiöön :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On! Ikean versiot on näppärät ja katseenkestävät! :)

   Poista

Kirjoitahan sana tai useampi!