Chrome - Link Select -->

sunnuntai 7. helmikuuta 2016

ristiäislahjaksi

Kun tuolla laserleikkurilla olen saanut koulussa leikkiä, niin teinpä jotain tarpeellistakin. Saamme tänään uuden ihanan kummitytön, ja vanhemmat toivoivat ristiäislahjaksi säästölipasta. Ja kun Valtoltakin sellainen puuttuu, enkä oikein ole ihastunut noihin koruliikkeiden hopeisiin versioihin. Niistä kuitenkin ideaa sain ja laitoin reunoille lapsen tiedot ja yhdelle sivulle ei vielä voinut kuin sukunimen kirjailla, kun lapsen nimestä ei ollut kuin ensimmäinen kirjain tiedossa. Päälle tietty rusetti tytölle ja siihen rahojen mentävä aukko. Ja pohjalle tyhjennysreikä ja siihen kumitulppa. Tykkään kyllä itse näistä kovin, toivotaan, että myös lahjan saajan vanhemmat tykkäävät myös! 


Kokeilin Valton ''koeversioon'' hioa reunat, mutta mielestäni ehkä kuitenkin parempi tummilla reunoilla, kun tekstikin on samaa sävyä ja tuo ehkä enempi särmää tuohon. Ja Valton laatikossa tietty pojille sopivampi kuva, Volkswagen Beetle! 


16 kommenttia :

 1. Wau! Oot kyllä tosi kätevä käsistäsi! Voisin meillekin haluta tuommoset :)

  VastaaPoista
 2. Musta tuntuu että sun kannattas tehä yks iso satsaus ja hankkia tollane laaserikone itelles, oma brändi pystyy ja ois homma diinä. Nää sun tuottee on iha mahtavia! Kotiuttasin heti näitä jos vain mahollista olis..

  VastaaPoista
 3. mitähän tuommoselle tulis hintaa jos tekisit? :D heti alkoi haaveilut :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En oo vielä laskeskellut, materiaalit on n 10euron luokkaa... :D Paljon näille olis kyllä kysyntää! :)

   Poista
 4. No tykättiin kyllä, ihan sairaan hieno ja uniikki lahja! Eipä oo kaikilla yhtä hienoa säästöpossua. ;D Kiitos vaan vielä! <3 -Neea

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä niin! Olkaapa hyvä, ihana kun miellyttää! ;)

   Poista
 5. Vitsit nää on hienoja!!! Taitava olet!😊
  -Noora-

  VastaaPoista
 6. Sun blogi on kyllä mainio! Aina voi vaan huokailla ihastuksesta!

  VastaaPoista
 7. Upeita!! Ensimmäinen kummilahja (vrt. Kehykset, lippaat jne just mitä on) jonka minäkin huolisin meille! Ehdottomasti kannatan oman jutun laittoa. Oot taitava!

  VastaaPoista
 8. Jos oikein kauniisti pyytää niin tekisitkö tollaswn säästölippaan pojalle ja myisit mulle?
  Jos onnistui ni ois enemmän ku.mahtavaa. strategiset mitat laittaisin.
  Toiveikas.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa, minulla on nykyään yritys, jonka kautta näitä teen, osoite on www.puine.fi. Sieltä Malia -säästölipas nimellä löytyy tämä lipas. ;)

   Poista

Kirjoitahan sana tai useampi!