Chrome - Link Select -->

tiistai 12. elokuuta 2014

pinnasänky nurkkaus

Vanha Muuramen pinnis odottaa nukkujaansa ja hoitolaukku käyttötarkoitustaan. Molempaiset edullisesti käytettynä ostettuja. Pussilakana Metsolan trikoosta ommeltu, ja pallonauha sinisen ja vihreän sävyisistä nahkapaloista itse väkerretty.

Sänkyä on jo kolme pientä koenukkunut. Tulisit jo vauva!

P.S. Uuden bannerin teki Maikki, kiitos vielä paljon! Sininen on mun uus lemppari väri!
P.P.S. Vielä viis lukijaa niin sitten arvotaan, jotain nahkaista ja mokkaista ja ehkä myös tekonahkaista… 

8 kommenttia :

 1. Ihana nukkumapaikka :) Kyllä kelpaa vauvan kölliä!

  VastaaPoista
 2. Liityin aika vasta lukijaksi, tykkään dun blogista! Ihana tyyli sulla sisustaa, saa itellekki inspistä. :) Ja tuo lakana on niin hieno kans, ite oon suunnitellu tekeväni pojalle samanlaiset musta-valko raidallisen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva, kiitos ja tervetuloa! Tälläisia kommenteja on ihana saada ja lukea. :) Meillä on mustavalkoraidallinen lakana myöskin, en osannut päättää, joten tein molemmat. :)

   Poista
 3. Kiva jos pidit! =) teillä on kyllä niin nättiä, erityisesti tuo olkkari on mun mieleen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, olkkari on munkin lemppari paikka, makoilen sohvalla tai istun toisella nojatuolilla harvase päivä vaan katselemassa ja miettimässä. Kotona on hyvä olla! :)

   Poista
 4. Tosi ihania juttuja taas! :) Harmi ku itellä ei oo aikaa sisustella ja lasten takia sisustus muuttuu mun mielestä tylsemmäksi.
  -Se jolla alahyllyt tyhjänä-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiva että pidät! Aika varmasti on kortilla, mutta aion yrittää pitää alahyllyillä myös tavaraa, ehkä lapsi/lapset tottuu siihen ajan myötä. :)

   Poista

Kirjoitahan sana tai useampi!