Chrome - Link Select -->

sunnuntai 1. toukokuuta 2016

TONNI LÄHTI -katsaus

Ensimmäiseksi pakko sanoo, kasvisruoka, hyvää ja maukasta, ainakin ne mitä olen syönyt. Koulussa tämä on ollut helppoa, senkun vain ottaa kasvispuolelta. Kotona sitten kasvisruokapäivinä ollaan vedetty kasvissosekeittoa, pinaattikeittoa tai jotain muuta helpohkoa kasvisruokaa. 

Tää haaste tuli siis hyvään aikaan, aiemman postauksen löydät täältä. Heti haasteen alussa sain pienennettyä kirppisvuorta lähes puoleen lastenvaatteiden osalta. Vielä olisi meidän aikuisten vaatteiden vuoro, ja sisustuskamatkin pitäisi taas inventoida. Lastenvaatteista vielä sen verran, että pyrin ostamaan kaikki vaatteet joko käytettynä, tai sitten uutta mutta ekologista ja kestävää. Eli panostan suomalaisiin merkkeihin, ja facebookin kirppariryhmiä selaan tasaisin väliajoin. Kohta tulloo taas siivouspäivä, ja mä aion ainakin mennä myymään turhaa roinaa .Huhtikuun pyöräilyt jäi, useiden sairasteluiden ja vaihtamattomien renkaiden vuoksi melko vähäiseksi, ja tulipa lennettyäkin. Eli ne ei ainakaan mennyt niinkuin piti. Pesuaineet on sen sijaan ny vaihdettu, ja tykkään kyllä paljon, sievemmät pullotkin noissa uusissa. Hankin myös pari bambuista tiskirättiä lisää, niin ei tarvitse enää kertakäyttöisiä käyttää laisinkaan. 

Meille on taloyhtiöön justiin tullut lasin ja metallin pienkeräysastiat, joten kierrätyskin on taas astetta helpompaa. Meillä kierrätetään lähes kaikki, välillä laiskemmin ja välillä ahkerammin. Kaatopaikkajätettä ei kovin edes tule, ja vaipathan noista näyttelee suurinta osaa. Kestovaippailuun en ole lähdössä mukaan. Mikä juttu tää siis on; Tonni lähti -haaste jonka tavoitteena on herättää keskustelua kahdeksan tonnin haasteesta, edistää ihmisten tietoisuutta siitä, mitä kahdeksan tonnin elämäntapa tarkoittaa jokaisen jokapäiväisessä elämässä, sekä saada ihmiset liittymään mukaan omalla toiminnallaan kahdeksan tonnin tavoitteiden saavuttamiseen.

Kuvituksena muutama räpsy parin viikon takaiselta Kööpenhaminan reissulta. 

2 kommenttia :

  1. Jes, iha hyvin onnistuit! ;)

    VastaaPoista
  2. Pakko kyllä kommentoida, vaikka tämä ei minun vahvuuksia olekkaan.
    Aivan ihana blogi sinulla! Eksyin ensimmäisen kerran tänne ja seurailemaan innolla kyllä jään! Tykkään sisustustyylistäsi niin paljon, ja tämä blogi vaan saa omatkin inspiraatiot ja ideat liikkeelle.
    Toivottavasti pistät yrityksen joskus pystyyn, mielenkiinnolla odottelee varmasti moni muukin kuin minä. Hyvää kesää! :) -Julia

    VastaaPoista

Kirjoitahan sana tai useampi!