Chrome - Link Select -->

torstai 14. huhtikuuta 2016

meän astioita

Tulipa yksi päivä vastaan keskustelu astioista, ja siinä ensiksi mietin, että Teemaahan meillä. Sitä perus. Mutta sitten katselin kaappeihin ja kas, paljonhan muutakin kuin Teemaa. Perus astiat on mustaa ja valkoista Teemaa, murokulhot Arabian KoKoa, laseja on Otetta, Lempiä, Hotcoolia ja jotain ihan tuntematonta. Nuo tuntemattomat ovat vanhempieni häälahjoja, ja kovasti tykkään niistä. Jälkiruokakulhot ovat kirppislöytöjä, jotain tuntematonta nekin. Sitten on Kastehelmeä ja Sarjatonta. 


Munsta kaikki passaa hyvin yhteen toistensa kanssa, joten voi yhdistellä miten sattuu milloinkin tahtomaan. Kun pitää tarpeeksi hillittynä väri- ja kuviomaailman, niin astiasto pysyy ajattomana. Munsta astioiden pitää olla myös sellaisia, että niitä voi käyttää sekä arkena että juhlapäivinä. Jossain vaiheessa meillä oli myös punaista Teemaa, joka tuli miehen kautta, mutta ei se ollut oikein kiva, joten vaihdettiin nekin valkoisiin ja mustiin. 

6 kommenttia :

 1. Kiva kokoelma! Hassua, että itekkin tänään kokeilin panostaa vähän enemmän kattaukseen ja ajattelin, etteihän mulla oikein kauniita astioita ole.. Innostus astioihin on syttynyt vasta vähän aikaa sitten, mutta oli yllätys kuinka kivan kattauksen sain toteutettua jo niillä jutuilla, joita olen pikkuhiljaa kaappiin kerännyt :D Ehkei sitä oman kaapin sisältöä pidä niin arvossa, kuin pitäisi!

  Sulla on ihana blogi, ensimmäistä kertaa vasta uskaltauduin kommentoimaan vaikka aktiivinen blogisi lukija olenkin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Minusta juuri eri astioiden yhdisteleminen tekee kattauksesta persoonallisen ja panostetun näköisen, kun liian usein laitetaan vaan sitä yhtä astiastoa, joka sekin kiva, mutta näin saa jotain erilaista! :)

   Kiitos paljon, kiva kuulla, kommentoihan useammin! ;)

   Poista
 2. Jälkiruokakulhosi ovat Nuutajärven lasin valmistamia Saana-kulhoja. Suunnittelijana Oiva Toikka.

  VastaaPoista

Kirjoitahan sana tai useampi!