Chrome - Link Select -->

tiistai 3. helmikuuta 2015

olkkarin uusi matto

Jo tovin on ollut harmaa, tummanharmaa, matto olkkarissa. En ole vielä päättänyt onko se hitti vai huti. Ihan ekstempore se hankittiin, kun oikeanlaista vaaleanharmaata villamattoa ei löytynyt. Siinä se  nyt kuitenkin on hengaillut, eikä se alkukauhistelun jälkeen niin tummalta näytä. Ei ainakaan häiritsevän tummalta. Mun mielestä. Miehen mielestä se on oiva, ihanan pehmeä loikoilla. Siinä me sitten loikoillaan vauvelinkin kanssa, parit puklut se on jo ottanut ja imenyt, eikä edes huomaa. 

Tässä kuvassa näkyy myös yksi paheemme, jos tarkasti tihrustaa, kukas keksii?

JA, laitoinpa tuon pohjakuvan tuohon sivupalkkiin myös, siitä ehkä paremmin hahmottuu kotimme eri kolkat, ja miten ne toisiinsa nähden asettuu. 

11 kommenttia :

 1. Oi että ku teillä on ihanan näköinen koti! Iha täydellinen... hei käyppä tsekkaamassa, nimittäin täällä myydään tosi laadukkaita ja ihania mattoja, myös vaaleena. Tykkään hirmuisesti! http://www.sansaarshop.mycashflow.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos paljon!
   Tuoltakin oon mattoja kattellut, mutta ei sielläkään ollut mieleistä. Oon niin ranttu. :D

   Poista
 2. Mitäs tossa lampun johdosta roikkuu, noi kirkkaat "pallot"?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirkkaat lasipallot on jotain koristepalloja Perobasta, tehtiin diy versio siitä eräästä design-lampusta. :)

   Poista
 3. Yritin tihrustaa. En löytänyt paheita ;)

  Kyllä matto on vaan pienten lasten/vauvojen kanssa arjessa niin kätevä ja ihana, että myöntyisin jo sen takia pitämään sitä lattialla. Ja kauniiltahan tuo näyttääkin. Ei yhtään isolta tummalta möykyltä, joka olisi irtonainen sisustuksessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä niin, on niin huomaamaton pahe siis ;)

   Joo, ylläri hyvin on sopeutunut tuo matto meän olkkariin, ei enää niin pistä silmään joka kerralla kun sinne suuntaan katselee. Ja hyvä jos ei näytä irtonaiselta sinnekään, ruudun toiselle puolelle! :)

   Poista
 4. Oisko nuo laatikot kaapin päällä? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juurikin ne, tai oikeasti pahe on nettishoppailu, ja siitä sitten seurauksena kymmenet pienet ja suuremmat pahvilaatikot joka kaapin päällä. :'D

   Poista
 5. teidän kodin pohjapiirrustuksesta mulla tuli heti pistooli mieleen :D muistuttaa kyllä sitä

  VastaaPoista
 6. Hei! Olisikohan mahdollista saada jonkinlainen ohje tuosta teidän olohuoneen lasipallovalaisimesta? Itseänikin kiinnostaisi lastenhuoneeseen tehdä tuollainen :)
  T: blogisi uusi lukija

  VastaaPoista

Kirjoitahan sana tai useampi!