Chrome - Link Select -->

torstai 11. heinäkuuta 2013

makuuhuone

Me asutaan taas omassa makuuhuoneessa. Muutama päivä sitten huone näytti karulta. Se oli täynnänsä tavaraa, ja me vasta sudittiin seiniä valkoisiksi. Nyt on laminaatti lattiassa, kaapit koottuna ja kamat sisällä. Jei. Ikkunaa ootellaan vaihdettavaksi, kuulemma jos kippimallisen akkunan avaa, ulompi lasi tippuu kadulle. Ei me haluta syyttömiä uhreja. Kaappien ovet odottaa asentamista, kunhan mies kerkeää vessasta, siellä tehdään uutta seinää ja kattoa, ja piikataan kaakeleita lattiasta. Koko päivän olen roudannut vaatteita sieltä ja täältä kasseista ja laatikoista, viikannut ja lajitellu omiin pinoihin. Vihdoin alkaa tuntua kodilta, kun on kunnon isot ja tilavat vaatekaapit. 


Kuvitelkaa pariovien tilalle vanerisia liukuovia, sopisiko? Se on selvää että nuo lähtee mäkeen, kun niitä ei saa enää korjattua, mutta se että mitä tilalle, on vielä aika pimennossa.

Näissä kuvissa ainoastaan sänky ja kaapit tietysti ovat niille suunnitelluilla paikoilla, tietsikka on täällä vain siihen asti kun saadaan vierashuone/työhuone valmiiksi. Taulu taitaa olla ensimmäinen sisustusostos tänne kotiin. Peili siirtyy hiukan ja pistetään seinään kiinni. Muut on vielä aika auki. Kertokaas tykkäättekö, vai mitäs ootte mieltä? 

2 kommenttia :

  1. Tuohon kyllä sopis sellaiset pariovet minkalaiset meillä on :).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Millaset, onko liukuovet? Oisko sulla niistä kuvaa missään? :)

      Poista

Kirjoitahan sana tai useampi!