Chrome - Link Select -->

tiistai 11. kesäkuuta 2013

toimiva pohja ?

Niin. Taannoin asuntoa hakiessamme toivoimme toimivaa pohjaratkaisua. Kaikkea ei voi saada. Ei tässä pohja täysin toimimatonkaan ole, varsinkin pienien muutosten myötä. 

Meillä on kaksi ovea rappuun, toinen ollut joskus piian ovi, meillä tulee käyttöön 'suoraan-keittiöön-ovena'. Alunperin eteisestä pääsi keittiöön nykyisen vessan läpi. Isompi makuuhuone on ennen ollut olohuone, ja olohuone ollut aulatilana. Pienemmästä makuuhuoneesta laitetaan meille työ ja vierashuone. Ruokailutilan ja vessan välinen komero unohtu piirtää. Muut tyhjät tilat asunnon keskellä on hormeja tms. 

Miltäs se vaikuttaa, onko pohja tein mielestä kovin fiksu? 

7 kommenttia :

 1. vau, teillä on ihanan iso makkari ;) miten sen saa sistettua! ja ihana kun on erikseen ruokailutila! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jes onhan se iso, mutta onpahan tilaa sitten mahdolliselle pinnikselle ja rattaille sun muille jos joskus tarvii... tuota sisustusta oonki miettiny, voi näyttää avaralta, mutta sehän on vain hyvä, kunhan ei liian tyhjää ole. :)

   Poista
  2. No sepä se :) ja liian kanssa pärjää aina, mukava kun on tilaa :)

   Poista
 2. Vau! Olette ostaneet hienon kodin itsellenne! Onko koti siis teidän oma? Ette kai vuokrataloon noin suurta työtä tekisi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, koti on hieno, mutta valitettavasti se ei ole oma. Päädyimme vuokraamaan tämän asunnon, kun saimme neuvoteltua vuokranantajan maksamaan koko remontin. Välillä harmittaa tehdä toiselle töitä, mutta saapahan mieleisen. Eikä paikkakunta ole meille kuin väliaikainen mun opiskeluiden ajan, senkin vuoksi päädyimme vuokralle, emmekä vielä hankkinu omaa. :)

   Poista
 3. Kyllä täytyy sanoa että varmaan osaatte nauttia rempan tekemisestä !
  Niin ja piika pitää nyt panna hakuun :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän tästä nauttii, saa tehdä mieleistä asuntoa. Oppii uusia asioitakin! Niin se teromieskin sano, että piikaa ettimään... ;)

   Poista

Kirjoitahan sana tai useampi!