Chrome - Link Select -->

torstai 25. huhtikuuta 2013

edistystä

Listat, laminaatit ja muovimatot on saatu pois. Yks ilta meni pelkästään levyjä kantaessa 3. kerrokseen. Eilen saatiin avun kanssa alotettua koko lattian vaihtoa, vierittämällä. Puretaan rivi kerrallaan ja heti asennetaan uus levy tilalle. Lattia laskee, eli huonekorkeus nousee muutamalla sentillä. Me tytöt sitte tasoteltiin seiniä ja rapattiin ikkunalautoja. Tänään lähtee ensimmäinen kuorma jäteasemalle, huomenna tilataan uus keittiö ja vessankalusteet. 

Josko saisi lattiat vaihdettua ennen tiistaita, kun muuttaa pitäisi, se olisi jo paljon se. Hankala kun minä en osaa oikein mitään tehhä tuolla, aina pitää oottaa kuuteen että Tero pääsee töistä ja tekemään. Hidasta. Toivottavasti viikonloppu auttaa kirimään. 


Laitan jossain kohtaa pohjakuvaa, jos se ketään kiinnostaa, mutta Teron mielestä niin sokkeloinen että voi eksyä. Hah, ei munsta yhtään paha, pari hukka neliötä vaan. 

4 kommenttia :

 1. Nooh mikä vika tuossa keittiössä on? ;). Näyttä kyllä nyt karulle kaikki, innolla odotan lopputulosta mikä on varmasti IHANA! <3 Kesällä tuun teille, varmasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin, mikä vika... :D Nyt on joo sellanen näky tuolla, että meinaa usko ja into loppua mullaki. Mutta eiköhän me tästä ihan hyvä saada. Tuutte kyllä käymään, vierashuonekki meillä ni sopii! :)

   Poista
 2. Maksaako vuokranantaja tosiaan kaikki kulut? Haluaako edes tietää, mitä mihinkin laitatte?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kyllä, asunnon vuokrailmoituksessa jo kerrottiin että asunto tarvitsee täydellisen pintaremontin, kaikki pinnat oli niiin huonossa kunnossa ettei siellä kyllä kukaan itseään kunnioittava ihminen olisi voinut muuten asua. Vuokranantajalla hyväksytetään kyllä kaikki, mutta enemmän hän on kiinnostunut hinnasta, kuin näöstä. Pyrin tekemään ajattomia ja kestäviä ratkaisuja.

   Poista

Kirjoitahan sana tai useampi!