Chrome - Link Select -->

lauantai 3. marraskuuta 2012

virtuaalivierailu part two

Tervetuloa meille, nyt vuorossa kodin sydämmen eli keittiön esittely. 
Meidän keittiö on ns tupakeittiö, joka on osana olohuonetta. 
Tupakeittiö ja sauna olikin lopulta ainoita kriteereitä asunnolle. Keittiössä on tarpeeksi säilytystilaa, mikä on toivottavaa varmaan jokaisen meidän kohdalla. Itse kun joskus keittiön teen, en kyllä laita rosterisia kodinkoneita, mutta kyllä ne täällä menee, samoten maitolasi. 

Aluksi olin vähän vastaan myös puukuvioisia kaapinovia, mutta oon tykästynyt niihin kovin. 


Tavallista korkeampi huonekorkeus mahdollistaa myös 'avohyllymäisen' säilytystilan yläkaappien päälle. Kaikki kivat lasiesineet ovat näin kivasti esillä mutta myös helposti saatavilla 
miltei päivittäistä käyttöä ajatellen.

Purnukat on kotiutunut pikkuhiljaa, raitainen äidiltä lahjaksi saatuna, muut kirppareilta yksi silloin, toinen tällöin. Lasipurkkeja tahtoisin lisää, kuvassa olevat on Riihimäen. Kannetkin niissä on, sellaiset ilmatiiviit muoviset. 

Tämän talouden isäntä Teromies on taitava käsistään ja teki mun pyynnöstä tuon puisen astian jossa säilyy muistilaput reseptejä varten, teipit, kynät ja sakset. Conssi-laatikko taas kätkee sisäänsä jatkojohdon ja kasan pikkutavaraa, kuten pattereita ja sinitarraa.

Ensikerralla vuorossa olohuone, jota olettekin nähnyt jo hiukan. 

3 kommenttia :

 1. Mikä vika rostereissa? Kerro kokemuksia kun kohta meidän pitää valita kodinkoneita.. Iik. Oon aatellut et tuollaiset olis hienot :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hienojahan nuo on, hieman liian sanotaanko kiiltäviä mun makuun, haluaisin sitten joskus valkoiset. sormenjälkiä saa olla pyyhmikässä kokoajan ja märällä jos pyyhkii niin heti pitää kuivata ellei halua niihin jäävän 'rantuja'... :)

   Poista
 2. Ompa kiva keittiö :) Varsinkin tuollaiset lasikaapit kelpuuttaisin meillekin!

  VastaaPoista

Kirjoitahan sana tai useampi!