Chrome - Link Select -->

tiistai 9. lokakuuta 2012

Vaatekaappi

Kannatti avata suu taannoin appiukon ollessa läsnä. Sain mitä olin pitkään halunnut. Ja etenkin nyt tarvinnut. Vaatekaapin. Eikä se ole mikään tavallinen vaatekaappi. 

 Vanha peltinen pukukaappi, vanhoilla narisevilla saranoilla ja jäykillä lukoilla. Likainen se oli kuin mikä, ja haisi pahalta, mutta ihmesienellä lähti liat ja haju. 
 Niinkuin tiedätte, pukukaapeissa on vain ylähylly, henkaritanko ja alataso kengille. Me kirpputorilta ostettiin IKEA:n kankaisia lokerikkoja ja hyvin toimii. 
Meillä kun tässä asunnossa on 'vain' vaatehuone säilytystilana sisällä, ja rompetta on siunaantunut kiitettävästi, niin lisä säilytystilaa kaivattiin. Mitäs tuumailette, hitti vai huti? 

3 kommenttia :

 1. tosi huippu tuo idea kyllä! ainut ehkä, jotenkin näyttää siltä, että kaipais hiukan pinnan korjausta..ainakin tuolta alhaalta. jos hokaat mitä meinaan! et hitti ehottomasti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kai. :) Oon miettiny josko sen maalais, mutta se on nyt ihanan vaalean harmaa ja tuo kuluneisuus passaa siihen. ehkä joskus maalaan pelkän tuon alaosan.

   Poista
 2. Mun mielestä ei kyllä tarttis maalata! Ihana just tommosena vähän kuluneena. Kuuluu asiaan musta. Hitti kyllä!

  VastaaPoista

Kirjoitahan sana tai useampi!