Chrome - Link Select -->

tiistai 10. syyskuuta 2013

voihan keiju minkä teit

Mää täällä intouduin vallan haaveilemaan, niin oikein etten enää osannut päättää mitä kuvitelluilla rahoilla tekisin. Sain siis seuraavanlaiset haasteen "Olkapäällesi istahtaa sisustuskeiju 2500 euron kanssa. "Saat mitä haluat, mutta aikaa ei ole paljon. Kaikki pitää käyttää (syksyiseen) sisustukseen omaan kotiisi. Kerro toiveesi!" PISAROITA-BLOGIN HANNALTA. Haaste oli mieleinen, kiitos siitä Hanna! Tässolis meikäläisen haaveet, osa niistä taitaakin toteutua, sen verta pieniä juttuja heittelin sinne. Kaikki isommat, vuodesohva, lattialamppu, lepakkotuoli, satulatuoli ja hylly on oikeasti tarpeita, muut lähinnä ''jos saisin olisin häpihäpi'' juttuja. 







Laitan tätäkin haastetta etiäppäin; UNELMIA JA ELÄMÄÄ MANNALLE sekä NIMETÖNTÄ-BLOGIN LINDALLE. Ja muutkin voivat tästä napata, jos ei vielä oo saanut jostain kautta! Eikun haaveita kehiin. 

2 kommenttia :

  1. Aapua, oon niin huono haaveilemaan kun en tiedä mitä haluaisin ;) Pitääpä joskus kun on ylimääräistä aikaa niin ottaa tämä käsittelyyn ;). Mutta ihania juttuja sulla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eiii mitään kiirettä, haaveilemaanhan kerkeää ;)

      Poista

Kirjoitahan sana tai useampi!