Chrome - Link Select -->

sunnuntai 29. syyskuuta 2013

sunnuntaita

Hei täältä kynttilöiden keskeltä. Mää oisin kokoajan tekemässä uusia kynttiläjalkoja millon mistäkin, ellei tuo toinen osapuoli himmailis. Oon siis tyytynyt muutamaan betoniseen ja kaikkiin valmiisiin, mitä muuttolaatikoista ja millon mistäkin on löytynyt. Voi kynttiläaikaa, joka ikkunalaudalla, pöydällä ja tasolla saa olla liekkejä lämmittämässä tunnelmaa ja mieltä. Vaikka täällä listotetaanki (ei tänään, tänään levätään) niin silti on muijjalla koko ajan stidit tai stenkku taskussa ja uusia tuikunpaikkoja ettimätään. 2 kommenttia :

  1. Niin ihanan tunnelmallista :) nuo betoniset varsinki on niin hienoja!! jos asusit lähempänä niin saisit mulle värkätä ainaski yhen ;). Vaikka raksamies onkin talossa, sen verran väistelee nätisti näitä mun pyyntöjä :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, oon muillekin tehny noita, saa vaan syödä ihan urakalla jukurtteja ja mäkkärin tuplamakupirtelöitä! Meiän miehellä kansaa meinaa kärsivällisyys loppua mun ainaisten pyyntöjen suhteen, mutta onneks osaan jo aika paljo tuon koulun kautta tehhä itekki! :)

    VastaaPoista

Kirjoitahan sana tai useampi!