Chrome - Link Select -->

keskiviikko 18. syyskuuta 2013

idioita työpöytään

Kylläpäs suututtaa, justiin suhteettoman kauan väsäämäni teksti heitti kuperkeikkaa näytöllä ja katosi jonnekkin. Ei löydy mistään luonnoksista tms. ÄH, ei muutakuin alusta. Puhumani oli työpöydistä. Ajankohtaisena aiheena olis työpöydän hankinta tai tekeminen. Niinkutsutun raksa-ajan jäljiltä työpöytään on tullut jos jonkin moista lommoa, koloa, naarmua ja turpoamista. Eikä juuri ota pattiin, onhan kyseessä ikean noin kympin maksanut pöytälevy. Oon ihastunut totaalisesti jalattomiin pöytiin, niiden kevyt olemus ja siivouksen helpottuminen houkuttaa. Kolme kuvaa jotka inspiroivat valtavasti, jaan ne teillekkin.
Suunnitteilla olevaan pöytään haluaisin jokaisesta jotain; ykköskuvan selkeyden, kakkoskuvan keveyden ja kolmoskuvan säilytysratkaisun. Mieskin on yllättävän vastaanottavainen mun idealle, ehkä se on vain kyllästyny v Muita kriteereitä meille tulevaan pöytään on
 • materiaali kevyttä, ohutta mutta tukevaa, mieluiten puuta, vaneri on listan kärjessä
 • pituutta kolme metriä, seinästä kaapin seinään, monelle eri asialle tilaa samanaikaisesti
 • korkeutta baaripöydän verran, noin metrin verran, helppo työskennellä satulatuolilla istuen
 • syvyyttä muuten 40 cm, mutta ompelupaikalle kaapin viereen 60 cm
 • seinän viereen madallettu kohta tulostinta varten, toinen vaihtoehto piilottaa kapistus kaappiin
 • kannattimiksi sirot mutta jykevät valkoiset ja rautaiset hyllynpitimet (on jo) 
Jotta mun ja sun ajatukset täsmäisivät, yritin sketchupilla vääntää jonkin näköistä havainnekuvaa. Mitäs tootte mieltä, onko liian sählä vaikko juuri meidän tarpeita vastaava lupaavan näköinen hökötys? 


Kuvat: ykkönen, kakkonen ja kolmonen.

2 kommenttia :

 1. The perfect table! Just tollasilla eväillä haluisin meillekki työpöydän (tai ehkä vois tota ompelupuolta vieläki laajentaa..:)) Suunniteltiin ja toteutettiin kans yhessä meiän tarpeisiin tietokonehässäkkä ja onhan se loistava ku kaik on tehty just oikeilla mitoilla..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, juuri sitä haluan, että on meille räätälöity, ja meille sopivilla mitoilla tehty. :)

   Poista

Kirjoitahan sana tai useampi!