Chrome - Link Select -->

keskiviikko 5. elokuuta 2015

yksi nurkka Valton huoneesta

Taas yksi nurkka on kuvaus kunnossa, Valton huoneessa. Oikeastaan se on kokonaan ''raivattu'' muutto laatikoista ja siellä leikitäänkin päivittäin, mutta en oo vielä ihan tyytyväinen, ja eräs vuodesohva odottaa noutajaansa siellä. Asunnon entiseltä omistajalta saatiin huokeaan hintaan muutama Artekin tuoli ja tuo puolipyöreä pöytä, jonka heti ajattelin sopivan Valton huoneeseen täydellisesti. Pinta oli sen verran kulunut, että jotain täytyi sille tehdä, nyt ei ollut aikaa eikä rahkeita sen kummemmin sille mitään tehdä, joten heitimme päälle vaan mustan dc-fixin, ja täten lykkäsimme sen kunnostamista muutamalla vuodella. Tai kuukaudella... Yksi jaloista on haljennut alhaalta, ja mietimmekin, että raaskisiko tuosta nuo jalat lyhentää lapsille sopivampaan korkeuteen, ja sitten metsästäisin siihen pari lasten tuolia. 


Tällä hetkellä tuolla huoneessa siis leikitään, mutta toivon mukaan syyskuussa saataisiin sinne asukkikin, kunhan ensin tottuu koko kotiin ja uuteen huoneeseen päivisin. 


7 kommenttia :

 1. Kivan näkönen tuo pöytä! Itse revin just kahdesta hyllyköstä valkoiset dc-fixit pois. Olin laittanu ne niin huonosti, mut ihan pätevää pikatuunausta niillä kyllä saa. Mistä nuo isot legopalikat? Oon haaveillu niistä myös meille! 😉

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös oo, tuli tosi freesi, vaikka musta pinta pistettiinkin. Meillä meni joku puol tuntii ainakin, mun ajatteleman parin minuutin sijaan, kun moneen kertaan otettiin pois ja laitettiin uudestaan, että meni tooosi hyvin sitten. Ja nyt oon tosi tyytyväinen lopputulokseen. :) Legopalikoita saa ainakin Verkkokauppa.comista ja Stockmanneilta, meillä on pari ostettu uutena ja pari kirppareilta. :)

   Poista
 2. Nää kuvat on just sellasia,että vähän ärsyttää, kun haluis nähdä pikkasen lisää aina :D

  Ai vitsit. Tuli jotenkin mieleen tästä,että pitäs varmaan laittaa vanhoja turhia huonekaluja myyntiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ha, ehkä se on just tarkotuski ;)

   Meillä vaikka kuinka paljon turhia huonekaluja, jotka on vaan pörränny mukana kun en oo muka raaskinu luopuakaan, nyt ei mahdu tännekään, niin myyntiin meni. :)

   Poista
 3. Hyvin pärjää tuolla tuunauksella pidempääkin. Näyttää hyvältä. Ja ihana tuo lattiamatto. Olen metsästänyt tuollaista aikanaan meidän yläkertaan, osaatko sanoa mistä löytyisi? Vo olla että siitä on ollut aiemmin täällä, mutten äkkiseltään löytänyt tietoja :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan näin, ettei lapsi/lapset heti ainakaan riko tuota pintaa. :) Lattiamatto tilattiin RTV:n kautta, en oo varma onko aiemmin mainittu. Tässä oli vaan vähän huono kun piti 10neliön erissä tilata, meille riitti yks, mutta jos olis ollu vaikka 11 neliöä, niin ei olis riittäny ja 9 neliöä on vähän turhan suuri ylijäämä... Niin siinä mielessä voi tulla kalliiksi, mutta meillä hinta jäi vajaaksi 500, en muista tarkalleen.

   Poista
 4. Oi kuinka kivalta näyttää ja hieno tuunaus!

  VastaaPoista

Kirjoitahan sana tai useampi!