Chrome - Link Select -->

torstai 13. elokuuta 2015

olkkaria vähäsen

En oo vielä kerenny olkkariakaan vilauttaa täällä, muka niin kiire ollu. Nyt on pari viikkoa täällä asuttu, ja aikalailla viimeiset laatikot purettu, oon ottanu aika iisisti niiden kanssa. Noh, olkkari-keittiö alue oli ensimmäisenä laatikkovapaata aluetta, makuuhuone viimeinen. Ollaan menty tosi värittömästi ja perus elementit vaan pistetty paikoillensa, pikkuhiljaa oon kaivellu tyynyjä sun muita, ja laittanut myös pikkuhiljaa niitä pois, makustellut vähän kaikkia partikkeleita ja tunnustellut miten on hyvä. Eilen illalla taas siivoilin kämppää päivän touhujen jäljiltä ja tänään sitten uudessa valossa napsin muutaman kuvan. Ja huomatkaa, kuinka kivasti värit tulee ulkoa, ikkunoista näkyy niin paljon vihreää, ainakin vielä! 


Ps. ei vielä pysy mutsin kynttilät sun muut koskemattomana, kieltäessä vaan nauraa ilkikurisesti ja jatkaa tihutöitään... 


2 kommenttia :

  1. Ihanan näköstä! Pidemmän aikaa oon blogias lukenu mut enpä oo tainnu ennen kommentoida mitään. Teijän sohva kiinnostaa mua kovasti, mistä se on hankittu? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Ihana kun oot jaksanut seurata ja kommentoidakin! :) Sohva on Iskusta, ostettu tehtaanmyymälästä ja tarkempaa tietoa mallista ei ole :)

      Poista

Kirjoitahan sana tai useampi!