Chrome - Link Select -->

tiistai 26. maaliskuuta 2013

sohvapöytä

Kouluprojekti, jonka tuotos päätyi meidän olohuoneeseen. Kiva. Tuotos on prototyyppi toisesta tuotteesta, ruokapöydästä. Tehtiin tarkotuksella pienempi, jotta saataisiin siihen kulumaan vähemmän aikaa ja materiaalia. Jalat, eritoten niiden oikeat kulmat ja lameloinnit tuotti vaikeuksia, tästä syystä seuraavaan tuotoksen jalat on erilaiset, mutta samantyyliset, tuleehan ruokapöytä samaan tilaan sohvapöydän kanssa. 
Väri on ihanan vaalea koivu (väri on oikea keskimmäisessä kuvassa), ajatuksen tasolla on vielä käsittely. Mietin puoliksimaalausta, eli jättäisin vain kannen vaakapinnan koivun väriseksi, muut saisi valkoisen maalikerroksen päälle. Kannatatteko ajatusta, onko muita ehdotuksia?

EDIT:
Miehellä oli tässä asiassa painava sana sanottavana. Muutama ruma oksa ja syyvirhe pisti niin voimakkaasti silmään ettei alapuolta voinut jättää paljaalle pinnalle. Luonnollinen siitä silti tuli, puu näkyy, vähän valkoisempana vain. Kansi jää kuitenkin täysin luonnolliseksi, kirkas vahakäsittely saa siihen riittää. 

7 kommenttia :

 1. Ei maalia! Ihanaa kun on jotain luonnollistakin..tasottaa kivasti sisustusta!

  VastaaPoista
 2. Mä kattelisin sitä kans mieluiten hetken aikaa ainaki ton näkösenä, enkä laittais maalia..

  VastaaPoista
 3. Minä taas pistäsin maalia. ihana

  VastaaPoista
 4. eläpä hätäile maalin kans! ootko varma ettei tuo pöytä löydy jo Eero Aarnion design-kokoelmasta? ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hätäilin jo, kylläkin vahan kanssa. Luonnollinen siitä silti tuli. Hetken jo ajattelin että olen tietämättäni feikannut jotain EeroAarnion suunnittelemaa, säikähdin. Sitten tajusin etten. :)

   Poista
 5. Ei maalia ollenkaan! Ihana noin luonnollisena, tuo kivaa säväystä teiän sisustukseen :)

  VastaaPoista
 6. Jos tahot pitää ihan noin vaaleena vaaleena ni vinkkinä että koivun tummumisen estää ku kirkkaan vahan päälle pistää kerroksen valkosta tai kuusen väristä vahaa. :) -mimmi

  VastaaPoista

Kirjoitahan sana tai useampi!