Chrome - Link Select -->

lauantai 30. maaliskuuta 2013

hätähousu kun olen

Hätäilin, mutten kadu lainkaan. Sohvapöytä sai ylleen kauniin vahan, lumen sävyisen. Ohut kerros teki ihmeitä pienille ja suurillekkin kauneusvirheille, kuten oksille ja syyvirheille. Vahassa mukana öljy ja näin ollen se hylkii likaa, sopii meille. Kansi kuitenkin jäi vielä ilman vahaa, siihen laitamme vain kirkkaan öljyn. Luonnollinen ilme säilyy ainakin osittain. 


Omasta mielestä onnistunut valinta, vai mitä olette mieltä? 

2 kommenttia :

  1. Onko tuo käsitelty bloom-puuvahalla? :) Mitenhän mä käsittelisin yhen sohvapöydän. On vissiin puuta muualta, mutta kannessa vaneria/levyä... Mietin että hiois ja laittas kiiltävän valkosen maalin, vai kannattaako laittaa tollanen vaha?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Osmocolorilla vedettiin, oon aina käyttäny tuota osmokoloria, se on laadukasta. Tässä laitettiin vaan yks kerros, mutta jos haluaa peittävämpää niin uusia kerroksia vaan päälle. Kiiltävyysasteitaki on monia, tässä tais olla keskimatta (?). Munsta tuntuu että vaha on itelle ainakin helpompi saaha levitettyä tasaisesti, tuntuu et aina maaliin jää pensselistä tai jostain muusta jälkiä. Eli oon siis itte vahan kannalla, mutta se niin riippuu mitä haluaa... :)

      Poista

Kirjoitahan sana tai useampi!