Chrome - Link Select -->

torstai 11. helmikuuta 2016

Valton huoneen muutosta

Ensinnäkin, iso kiitos edellisiin postauksiin tulleista kommenteista. Eihän mun passaa enää esitellä tekeleitäni, kun heti olis isokasa tilauksia tulossa... Yritystoimintaa oon kyllä miettinyt, mutta en ihan vielä oo aikeissa aloittaa, joten malttakaas vielä! ;) 
Valton huoneen lattiapinta-ala kun on pieni, niin murhetta on aiheuttanut lipasto, joka on ollut jo tovin liika pieni Valton vaatteille. Se myös vei, vaikkakin vähän, lattiatilaa leikeiltä pois. Halusin ehdottomasti kaapit seinälle ja koitinkin metsästää jotain keittiökaappeja käytettynä, mutta en löytänyt järkeviä. Kurvattiin sitten ristiäisreissulla IKEAsta parit IVAR-kaapit ja kokosimma net maanantaina. Mies sitten iski ne myös seinälle. Nuo kaapit on kuin tehty tuohon, juuri oikean kokoiset ja niin kivat! Alunperin ne piti maalata valkoiseksi tai harmaaksi, mutta ihastuin tuohon mäntyyn joten saa olla silleensä, kunhan kyllästytään. Käsittämättömän määrän myös vaatetta syövät, meille olis kyllä riittänyt yksikin, mutta toiseen upposi sitten lakanat ja muuta sälää. 
Jotenkin oomme aatelleet noita ovia ''tuunailla'' jollain dc-fixillä tms, kunhan vaan keksittäis joku huippuhyvä idis... Saa vinkkailla! Lyhensimme myös Artekin pöydästä jalat ''lastenmittaan'' ja siinä rytäkässä se meän laittama dc-fix vaurioitui, joten muumikerni nyt suojaa tovin, että saadaan vaihdettua uus kalvo pintaan. Muumikernin ostin pilkkahintaan jo muovailu/maalailujuttuja varten jemmaan, paremman puutteessa sekin menee, en nimittäin ihan kauhean kova muumifani ole... 
Suunnitelmissa olis kohta myös siirtää Valto isompien poikien sänkyyn, jahka saan sen tehtyä. Isompi poikahan tuo jo onkin, ei enää tuttiakaan syö! Ja hampaita jo kohta 16! Tuosta kuvastakin seinällä on jo kohta vuosi, eikä oo ku hiukset kasvanu ja poika tietty, mutta iloisuus ja kasvonpiirteet on justiinsa samat! Jatkettava sänky on siis jo piirretty ja koneistukset ohjelmoitu. Kunhan vain kerkeäisi ja ehtisi materiaalit hakemaan. Eikä tässä nyt kovin kiire ole, ennen joulua poika oppi tulemaan pinniksestä pois, mutta lomalla sekin taito ''onneksi'' unohtui ja nyt taas toistaiseksi pysytään sängyssä.

10 kommenttia :

 1. Voi mikä kiipeilevä pikkuapina siellä onkaan :) Niin iso poika muka jo <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sanos muuta! Tarttis taas nähdä! <3

   Poista
 2. Onpa kyllä löytyny kätevästi just sopivat kaapit tuohon. Ihan ku ois mittojen mukaan tehty! :D Mielenkiinnolla ootan sänkyprojektia. Onneks meillä ei oo hoksattu miten pinniksestä pääsis pois!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös vaan! Ja tovi voi vierähtää sänkyprojektissa, mutta eiköhän tän kevään aikana saada valmista :)

   Poista
 3. Hauska pikkunen huone. Nuo kaapit sopivat mielestäni juuri ihanasti puun värisenä huoneeseen. Tuovat sellaista särmää tuohon värimaailmaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Munstakin, jotenkin söpö. Ja kyllä ihastuin tuohon mäntyyn nyt kovasti, että saa ainakin toviksi jäädä noin. Katsotaan miltä uuden, koivuisen sängyn kanssa näyttää, kumpi ''joudutaan'' maalaamaan. :)

   Poista
 4. Onpa ollut tuurit kohdillaan kaappien mitoituksen kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, todellakin! Puoli senttiä jäi seinätilaa. :D

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Kiitos Johanna! Tykätään myös, ilmeisesti Valtokin, kun päivisin mielellään siellä leikkii! :)

   Poista

Kirjoitahan sana tai useampi!