Chrome - Link Select -->

lauantai 30. toukokuuta 2015

raksarealismia

Taas kirjoitus väli vähän venähti. Työt raksalla, nykyisen kodin ylläpito ja sosiaalinen elämä on vienyt kaiken ajan. Miehellä alkoi kesäloma, jota vietetään raksalla, kuinkas muutenkaan... On meillä viikon reissu tiedossa kesäkuun lopussa, mutta muutoin varmaan hihat heiluu työmaalla. Kuvista  näkyy että köökki on tullu, maanantaina on ohjelmassa sen asennusta, nyt kun keittiö on maalattu taustaseinä mukaan lukien. Sävynä on Tikkurilan Laasti X487. Tykkään hulluna!

Alunperin oli tarkoitus vaan karkeesti ottaa tapetit pois ja heittää maalit tilalle, toisin kävi. Pohjamaalilla kokeiltiin pari seinää ja olihan se vähän tökerön näköistä, niin tasoitemies rupes hommiin. Pölyä pölyä ja vielä kerran pölyä. Met Valton kanssa ei ookkaan juur nokkaamme tuolla näytetty hiontapäivinä. Ensi viikolla saadaan myös siskoni mun ja appiukko lainaan raksalle, ja kyllä varmasti työtahdissa näkyy!! 


4 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. On se sävy tosi kaunis! Näyttää vielä paremmalta nyt, kun keittiökin on paikoillansa. :)

   Poista
 2. Hyvältä näyttää! Ja varmasti mukava saada remppa-apua :) Meillä rakennetaan vasta pohjavaluja, massat saadaan toivottavasti viikon sisään ja sitten runkoa pystyttämään! Pikku hiljaa hommat etenee.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, apu on aina hyvä juttu, vaikka oon niin huono pyytään. Onneksi tarjoutuvat itsekseen. ;) Teilläkin jänniä raksa-aikoja, eteneminen on kuitenkin niin palkitsevaa! :)

   Poista

Kirjoitahan sana tai useampi!