Chrome - Link Select -->

perjantai 16. tammikuuta 2015

talvityynyt

Jouluiset ja hempeämmät tyynyt sai väistyä talvisempien ja viileämmän sävyisten tyynyjen tieltä. Casan, toinen vasemmalta, ja Annon, oikeanpuolimmainen tyynyliinoissa oli sattumalta sama sävy, joten pitihän niiden samaan aikaan päästä sohvalle. Molempia löysin siis kaksin kappalein edukkaasti kirpparilta, Casat jo syksyllä ja Annot nyt ihan vastikään. Nyt onkin runsaasti tyynyjä, mutta tuohonhan mahtuu! Tuo sininen on nyt niin in, ja oon siihen tykästynyt jo syksyllä, näin pienempinä paloina siitä tykkään. Ihastuin muuten viime viikolla erääseen tummansiniseen villamattoon, oli aika pähee, tarpeeksi isokin, 2x3m, mutta on varmaan aika lyhytikäinen meillä, joten jäi kauppaan. 


2 kommenttia :

  1. Jännä miten tosiaankin sininen väri on pikkuhiljaa alkanut näyttää viekoittelevammalta. Meillä onneksi makuuhuone on sini-/violettisävyinen, joten siellä voin sinisellä revitellä, mutta alakerran värimaailmaan sininen ei istu. Ei siis sinisiä sohvatyynyjä meille! Hyvältä näyttävät kyllä sinun sohvallasi.

    Anno-merkillä on kyllä kivoja juttuja. Se on yllättänyt minut ihan täysin tässä viimeisen vuoden aikana.

    VastaaPoista
  2. Sininen on kyllä pikku hiljaa noussut väriksi valkoisen, harmaan ja mustan rinnalla meilläkin :) Sininen sohvatyynyn päällinen hakusessa...

    VastaaPoista

Kirjoitahan sana tai useampi!