Chrome - Link Select -->

maanantai 24. maaliskuuta 2014

Monstera deliciosa

Peikonlehden haluaisin. Ison ja kunnon vihreän kasvin. Tekisi hyvää huoneilmalle ja mielelle! Kevät tekee tuloaan kovaa vauhtia. Se tietää opiskelijalle miljoonaa deadlinea, hirveää työnhakuprosessia, armotonta stressiä ja ajankäyttö ongelmia. Puhun ainakin omasta puolestani. Moneen projektiin oon lusikkani työntänyt, ja nyt meinaa vähän tulla onkelmia kaikkien toteuttamisessa, mutta kunniallahan tämäkin lukuvuosi pistetään pakettiin!  Kuukauden verran koulua on jäljellä, sen jälkeen on hirveä hinku käyttää yksi viikko miehen lomista ja suunnata vihdoin ja viimein ulkomaaliman. Mitään ei ooo vielä lyöty lukkoon, mutta toivon niiiin että kaik mennee hyvin ja päästään lähtemään. 

kuva täältä

ja tämä täältä
Näistä syystä kameraan ei oo tarttunut kuin herraseni, ja hänkin harvoin. Kuvauskalustokin oli pari päivää lainassa ystävällä. Verkkainen tahti on ollut, kohta ollaan varmasti uudella innolla näppäimistöllä. Kiitos että ootte jaksanut kurkkailla ja kommentoidakin, toivottavasti pysytte mukana vielä tämän kuivan kauden yli! 

Pitänee vielä tänään kurvata paikalliseen Plantageniin hakemaan tuo kasvi, silläkin uhalla että se kuolee mulla alta aika yksikön. 

6 kommenttia :

 1. Meiltä löytyy myös.
  Peikonlehdestä on tullut oikea blogimatto :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onnekas sää, meiltä ei vieläkään, monen vuoden hinkumisen jälkeen.
   Totta, musta tuntuu siltä myös. Mutta toisaalta, onko selkeämpää kasvia nähty. Kaikessa yksinkertaisuudessaan valtavan näyttävä! :)

   Poista
 2. Mihinhän mun peikonlehti on joutunu?? Joskus oli sellanen jumalattoman kokonen, mutta ehkä oon onnistunu kuihduttamaan sen..Itse tykkään melkeempä kaikista viherkasveista hurjasti!! Niitä sais olla vaikka joka nurkalla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Höh, mihkä se voi kadota?
   Mää oon samaa mieltä, tahtoo vaan tämä rouva tappaa kaikki kasvinsa, sen tähden niitä meiltä harvakseltaan löytyy… :)

   Poista
 3. Blogistani löytyy haaste, johon sut haastettiin mukaan! ;)
  http://kaksinkaksiossa.blogspot.fi/2014/03/top5.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään, ja vastasin. Vaikkakin tähän kommentiin hiukan myöhässä… :)

   Poista

Kirjoitahan sana tai useampi!