Chrome - Link Select -->

lauantai 8. helmikuuta 2014

saisko olla aamiaista vuoteeseen?

Meillä on harva se viikonloppuaamu vuodeaamiainen. Meistä se on niin mukavaa, että aika automaattisesti vuorottelemme sen valmistamis- ja tarjoiluvuoroissa. On ilo ollut siis huomata että kun mua vielä nukuttaa, ja jos mies on herännyt jo, hän kaikessa rauhassa touhottaa köökissä ja kohta kärrää mulle aamupalaa. Nyt en esittele teille meän aamupalaa, en ikinä edes ole ajatellut kuvata sitä, mutta kärryn jolla ne kärrätään, saatte nähdä. Viikot tuo apuväline majailee olohuoneessa, mutta viikonlopun tosipaikan tullen se palvelee meidän tarpeita loistavasti!

Kärry on ollut meillä jo pari vuotta. Muistaakseni pulitin siitä vain 5euroa. Aiemmin se oli vähän lakkavikainen, rengasvammainen ja lenkkana. Siitä lannistuneena se on majaillut ullakolla viime viikkoon asti. Sain innostuksen maalata sen, olin alkuperäisen suunnitelman mukaan sutimassa koko kärryä valkoiseksi, mutta onneksi kohtalo puuttui peliin. Valkoinen maali loppui, enkä millään jaksanut lähteä tuota varten ostamaan, joten jatkoin harmaalla. Mietin tovin josko maalaisin renkaat myös harmaalla, mutta mielikuvissani se näytti hiukan hölmöltä. Ja kun renkaissa ei ollut mitään muuta vikaa kuin kiristettävät ruuvit ja mutterit, sai se pitää alkuperäisen puupintansa. 

 Kuulemma se siltikin näyttää hölmöltä.

Ps. Mitäs pidätte uudesta bannerista ja omakuvasta?

16 kommenttia :

  1. Eikä oo yhtään hölmö! Ihana kerrassaan!

    VastaaPoista
  2. on kyllä mieletön tuo kärry. todella ihana. :) banneri on tyylikäs ja näköisesi, mutta ensimmäisellä kerralla bannerin huomatessani mietin ihan hullun pitkään, että miks siinä lukee, että hello 30v, kunnes älysin että siinähän lukee 3ovi8blondi mikä blondi). tuo viimeinen i kun mun silmiin meinaa hukkua taustaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Banneri on vähän hassu, juuri tuon viimeisen iin takia, mutta antaa olla kunnes keksin paremman :)

      Poista
  3. Ihana kärry! :) Mua harmittaa kun kävimme Lahdessa yksi viikonloppu, eksyimme kirpparille: siellä oli pari tälläistä tarjoiluvaunua retrohengessä! Miksi jätinkään ne sinne? Toinen oli punainen ja toinen petroolinsininen, mustana olisi ollut aika herkku.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja oivoi mitkä ootkaan jättäny kotiuttamatta, petroolin sininen olis voinu jäähä sen väriseksi myös! :)

      Poista
  4. Ihanalta näyttää banneri, omakuva ja kärryki! :)

    VastaaPoista
  5. Musta tuo kärry on ihan täydellinen!
    '

    VastaaPoista
  6. Hei, aivan upea koti teillä. Löysin tänään blogisi ja lukenut sen läpi, hienosti remontoitu asunto. Huomasin ilokseni että teillä sama pesuallas/kaappi ja peilikaappi kuin meille tulee, ja olen pähkäillyt valaistuksesta. Miten se on teillä, en huomaa lamppua ainakaan peilikaapin päällä? Meillä saman koinen kylppäri ja katossa ei tällä hetkellä ole valaisinta,vaan peilin yläpulella 70 luvun lasikupupeili.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kiitos valtavasti! Olen otettu! Meillä ei ole vessassa mitään muuta lamppua kun tuo ledivalo katossa. Se valaisee tarpeeksi, ja antaa luonnollisen valon. Alunperin meillekin piti tulla peilikaapin päälle kohdevalo, mutta emme löytäneet sopivaa, joten päätimme ettei sitä tarvita, pärjäämmehän loistavasti ilmankin. Toki jos ei ole katossa lamppua, pakkohan joku on olla. Enkä osaa oikein suositella mitään, kun ei itsekään löydetty mitään sopivaa

      Poista
  7. Heipat! Ihanan ja valoisan näköistä teidän kodissa, olette kyllä ison urakan tehneet, ainakin mitä kilometripostauksen loppuun lukieassani havaitsin ;) minusta taisi tulla tällä istumalla uusi blogisi seuraaja! Bongasin myös yhden mun haavelistalla olevan jutun, tuo artekin jakkara juliste, siitä pitääkin kysyä; saako niitä jostain muualta, kuin netistä tilaamalla? itse en ole vielä löytänyt. :) Kiitos jo etukäteen! Ihanaa kevättä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei, kiitos ja tervetuloa, on ilo saada positiivista palautetta ja uusia lukijoita! :) Oon itse ostanut artekin jakkara-julisteen Habitare-messuilta viimevuonna, eikä oo siis kyllä mitään käsitystä mistä niitä saa… Mukavaa kevät-talvea sinne myös! :)

      Poista

Kirjoitahan sana tai useampi!