Chrome - Link Select -->

torstai 28. elokuuta 2014

uusin rakkaus

Eilen kotiutettiin kauan, monta vuotta, haaveilemamme valkoinen nahkasohva. Sattumalta Iskun tehtaanmyymälässä käväistyäni tämän maanantaina bongasin niin hyvään uloskantohintaan, että olihan sitä ihan pakko harkita. Tiistaina kävin uudelleen katsomassa ja koeistumassa, ja laitoin edellisen sohvan myyntiin. Sille löytyi heti ostaja, joten päätös oli jo mun puolesta tehty. Mieskään ei ollenkaan pistänyt hanttiin. En voi kuin ihailla sitä. Kaunis puhtaanvalkoinen nahka miellyttää silmää niin paljon. 

Kokonsa puolesta tätä ei heti tarvii vaihtaa, on tilaa istua. Eilen heti saimme yllätysvieraiden kanssa kokeilla, ja hyvin, vieläpä melko väljähkösti, tuohon istahti 6 henkeä. Pituutta jättiläisellä onkin ruhtinaalliset 3 metriä ja 20 senttiä. Kääk kuinka oon rakastunut. 


 Ps. IKEA on lopettanut Karlstad-sohvan valkoisten päällisten tekemisen, joten siksikin olin aikeissa vaihtaa tuon vanhan johonkin alunperinkin kaipaamaani valkoiseen yksilöön. Tämä vaihdos se vaan tuli hyvään saumaan ja voin luvata etten heti tästä uudesta sohvasta luovukaan! 

tiistai 26. elokuuta 2014

synttärilahjat tosi toimissa

Kutsuin tänään pari ystävää kakkukahveille äskettäin olleiden synttäreitteni kunniaksi. Upouudet synttärilahja-Aarikat toimivat oivina tarjoilualustoina. Ruustinna ja Keisarinna kantoivat kakut ja keksit uljaasti. Pienempi kynttiläkippo on myös uusi. Tulevia ristiäisiä silmälläpitäen näitä toivoin, ja oli mies toiveeni kuullut ja huomioinut! 

keskiviikko 20. elokuuta 2014

ruokailuhuoneen uudet vaatteet(valot)

Muutosta asti, remontin valmistumisesta asti vielä ahkerammin, oon etsinyt ruokailuhuoneeseen sopivia varjostimia taikka koko lamppuja. Halusin valkoiset, katkaistun kartion malliset ja melko pienet varjostimet. Eihän niitä löytynyt ei sitten mistään. Viime viikonloppuna ikealla kasviostoksilla bongasin ruukun, josta sain heti idean tehdä niistä valaisimet. Ei tarvinnut kuin yhdet poraukset pohjiin ja abot, siinon valot, oikein kivat valot, jotka valaisee juuri sopivasti, ei liikaa, eikä liian vähän. Ehkä joku syksyinen ilta kuvaan ne valot päällä. Käyn vähän väliä kotona ollessa niitä kurkkimassa ja ihailemassa. Tykkäättekö te? 
Kuvissa myös iki-ihana Artekin liina, Aitasta sen puoleen hintaan hain. Siitäkin tykkään valtavasti! Ollaan pähkäilty tuolien vaihtamista penkkeihin. Tai tuolien maalaamista valkoisiksi, mutta äh, ei päästä yhteisymmärrykseen, eikä sen puoleen kumpikaan osaa päättää mitä oikein edes haluaisi. Pöydän jalat on kuitenkin vaihtoon menossa, kunhan uudet saadaan hiottua ja maalattua. Niistä siis piakkoin lisää… 

torstai 14. elokuuta 2014

pimenevät illat

En puhu syksystä, mutta loppukesä ja kesän jälkeinen vuodenaika on mun lemppareita. Pimenevät illat, kynttilät ja ropiseva sade, onko kivempaa? Ekat kynttiläillat on jo vietetty, hipsin kämppää ympäri ja sytyttelen fiiliksen mukaan tuikkuja ja kynttilöitä sinne tänne. Melkein unohdan puhallella ne ennen nukkumaan menoa. Onneksi mies muistuttaa tiukahkoon sävyyn. Ollaanhan varovaisia tulien kanssa? 

Tuikkulyhty on ilmeisesti ollut ennen jonkinsortin lampunvarjostin, kirpparilta se. Lasipallot lähti matkaan Perobasta. 

tiistai 12. elokuuta 2014

pinnasänky nurkkaus

Vanha Muuramen pinnis odottaa nukkujaansa ja hoitolaukku käyttötarkoitustaan. Molempaiset edullisesti käytettynä ostettuja. Pussilakana Metsolan trikoosta ommeltu, ja pallonauha sinisen ja vihreän sävyisistä nahkapaloista itse väkerretty.

Sänkyä on jo kolme pientä koenukkunut. Tulisit jo vauva!

P.S. Uuden bannerin teki Maikki, kiitos vielä paljon! Sininen on mun uus lemppari väri!
P.P.S. Vielä viis lukijaa niin sitten arvotaan, jotain nahkaista ja mokkaista ja ehkä myös tekonahkaista… 

maanantai 4. elokuuta 2014

messujen antia

Jos oot asuntomessupostauksiin kyllästynyt, skippaa tää. Eilen pyörähdettiin kyseisillä messuilla. Olin jo etukäteen listannut kohteet, jotka kiinnostivat minua. Kyseessä oli ensimmäinen kerta mulle noilla messuilla ikinä, ja noin puolet kohteista kierrettiin. Se olikin hyvä määrä, sillä selkä ei olis enempää kestänytkään. Alla satunnaisessa järjestyksessä lemppari näkymiä. Vaikka aiemmin muiden messupostauksia olen lukenut, silti messut antoivat paljon inspistä ja yllättivät vielä positiivisesti. Kohteita en muista, mutta Ladosta, Skammintalosta ja Talo Luckista on ainakin kuvia… Nuo olivatkin sykähdyttävimmät ja mieleenpainuvimmat kohteet meidän molempien mielestä.